Palvelut

 Vainajien kuljetus

Vainajien kuljetuksesta vastaa erittäin kokenut, kotimainen yhteistyökumppanimme. Autot ovat ainoastaan hautauskuljetuksiin tarkoitettuja asianmukaisia ajoneuvoja ja kuljettajat kauan alalla toimineita, osaavia ihmisiä.

Vainajan kuljetukseen kuuluu aina vainajan pukeminen sekä arkkuun asettaminen.

Esimerkkejä kuljetushinnoista:

Yksi kuljetus PK-seudulla: 190 euroa 

Sisältää arkkuun asettamisen, pukemisen, mahdollisesti tarvittavan apumiehen ja yhden kuljetuksen sairaala/koti – siunauskappeli / krematorio

Kirkkokuljetukset PK-seudulla: 440 euroa

Sisältää arkkuun asettamisen, pukemisen, apumiehen sekä kaikki tarvittavat kuljetukset sairaala/koti – välisäilytys- kirkko – krematorio

Joskus läheisille voi olla tärkeää olla mukana vainajan puvustamisessa tai sanoa viimeiset jäähyväiset vainajan jo levätessä arkussaan. Tässä tapauksessa kuljettajamme tapaa teidät sovittuna ajankohtana sovitussa paikassa ja joko pukee teidän kanssanne yhdessä vainajan tai ohjaa teidät näyttöhuoneeseen, jossa vainaja lepää jo valmiiksi asetettuna arkkuun.  Voimme myös sopia, että pääsette hautausauton kyydissä saattamaan vainajan hänen seuraavaan sijaintiinsa. Tästä palvelusta veloitamme 60 euroa.

Muistotilaisuus

Muistotilaisuus on tärkeä tilaisuus, jonne kokoonnutaan muistelemaan vainajaa siunaustilaisuuden jälkeen.

Kutsu muistotilaisuuteen esitetään tavallisimmin hautaanlaskun jälkeen, käsiohjelmassa, kuolinilmoituksessa tai henkilökohtaisesti.Muistotilaisuuden ohjelma koostuu yleensä musiikista, puheenvuoroista, ruokailusta sekä adressien luvusta. Tapana on tehdä muistotilaisuudesta vainajan näköinen tilaisuus ja kunnioittaa hänen persoonaansa. Tavallisesti muistopöydälle asetetaan vainajan kuva / kuvia, kynttilä sekä kukka-asetelma.

Voitte tilata kauttamme juhlapalvelu Ville Vammelvuon vastaamaan muistotilaisuutenne pitopalvelusta helposti muun tilauksen yhteydessä. Tilauskaavakkeesta löytyy erillinen osio pitopalvelun tilaamista varten. Pitopalvelun laskutuksesta vastaa Juhlapalvelu Ville Vammelvuo, joten sitä ei makseta muun tilauksen yhteydessä.

http://www.vammelvuo.fi/

Valokuvaus

Hautajaiset ovat erittäin kaunis ja tunnelmallinen tilaisuus, jonka ikuistamiseen kannattaa panostaa tulevaisuuden muistoja ajatellen. Vaikka hautajaisia suunnitellessa valokuvaus ei olisi ensimmäisenä mielessä, vuosien päästä voi kuvien avulla muistella tilaisuutta lämmöllä ja säilyttää muistot kirkkaina mielessä.

Hautajaisissa valokuvaajan tehtävänä on pysyä huomaamattomana taustalla ja saada ikuistettua kaikki tapahtuman kohokohdat juuri haluamallanne tavalla kuviksi. Yrityksemme kanssa yhteistyötä tekevä valokuvaaja Jarno Salmivalli (Jarno Salmivalli Photography) ikuistaa kauniin tilaisuuden ammattitaitoisesti ja toivomianne asioita painottaen.

Hinta esimerkki: Siunaustilaisuuden valokuvaus pääkaupunkiseudulla 300euroa.

Voitte pyytää valokuvaajan yhteydenottoa tilauslomakkeessa tai suoraan kuvaajalta:

Jarno Salmivalli

jarno@jsphoto.fi

puhelin: 044 – 777 37 37

http://www.jsphoto.fi

Perunkirjoitus

Perunkirjoitus on verottajalle toimitettava selvitys vainajan ja lesken omaisuudesta ja veloista. Perunkirjoitukseen on lain mukaan kutsuttava kaikki kuolinpesän osakkaat ja se on pidettävä kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta. Tilaisuudessa luetteloidaan omaisuus ja velat, joiden tiedot toimitetaan kuukauden kuluessa perunkirjoituksesta sen paikkakunnan verovirastoon, jossa kuollut oli kirjoilla.

Perunkirjoituksen voi hoitaa lähiomainen itse, mutta kaikkien osapuolien yhteisymmärryksen varmistamiseksi ja virheiden välttämiseksi suosittelemme puolueettoman ammattilaisen käyttämistä perunkirjan teettämisessä.

Lakiasiaintoimisto Fiducius Oy

Meidän kauttamme voitte tilata maksuttoman puhelimitse tai sähköpostitse käytävän alkuneuvottelun Lakiasiaintoimisto Fiducius Oy:n edustajan kanssa. Heiltä saatte ammattimaisen lakimiehen asiantuntemusta erittäin edulliseen hintaan.

Kun tilaatte heidän palvelunsa kauttamme, saatte heiltä vielä 5% alennuksen perunkirjoituksen loppusummasta.

Voitte tutustua tarkemmin yritykseen heidän kotisivuillaan:

https://fiducius.fi/

Jos toivotte meidän järjestävän yhteydenoton, se onnistuu tilauslomakkeen täyttämisen yhteydessä.

Hautamuistomerkit

Teemme yhteistyötä suomalaisen perheyrityksen kanssa, joilla on vuosikymmenten kokemus hautakivien valmistuksesta. Kauttamme voitte tilata täysin toiveidenne mukaisen hautakiven, vanhan hautakiven kunnostuksen sekä nimilaattoja.

Alta löydätte muutaman esimerkin yhteistyökumppanimme valmistamista hautakivistä.