Tietoa Yrityksestä

Yhteystiedot

Voitte ottaa rohkeasti yhteyttä, jos pienikin asia mietityttää.

Vastaamme kysymyksiinne niin puhelimitse, whatsappin kautta kuin sähköpostitsekin. Puhelimitse meidät tavoittaa joka päivä kello 10-20 ja sähköposteihin vastaamme saman päivän aikana.

Sovimme myös mielellämme tapaamisesta pääkaupunkiseudulla.

Mirella Ressler

Puhelinnumero: 045- 610 77 11

Sähköpostiosoite: Mirella@mirellanhautauspalvelu.fi

Y-Tunnus: 2668199-1

Yrityksestä

Mirellan Hautauspalvelu Oy on vuonna 2015 perustettu perheyritys, jonka tarkoituksena on mahdollistaa hautajaisten järjestely oman kodin rauhassa ja auttaa kaikin mahdollisin keinoin järjestämään arvokkaasta tilaisuudesta juuri asiakkaan toiveiden mukainen.

Toimintamme ei eroa palveluiden osalta mitenkään perinteisistä hautaustoimistoista; meiltä saatte kaiken saman palvelun kuin perinteisiltä kivijalkaliikkeiltäkin.

Meidän mielestämme hautajaisten kulut tulee olla laskettavissa sentilleen ennen tilausta, ilman yllättäviä kuluja.

Teidän ei tarvitse olla huolissanne tilausta tehdessänne. Tilaukset tarkastetaan ja jos niissä on mitään epäselvää tai muutettavaa, me olemme teihin yhteydessä heti. Tilauksia vastaanottamassa on ammattitaitoinen ja ymmärtävä ihminen.

Noudatamme alalla vaadittavia eettisiä säädöksiä, kunnioitamme jokaisen asiakkaan henkilökohtaista vakaumusta ja olemme vaitiolovelvollisia kaikista meille uskotuista asioista.

Tietosuojaseloste

Tilausehdot

Asiakkaiden palautetta yrityksestämme:

Kiitos hyvästä ja jämptistä palvelusta, Ystävällisin terveisin, L.B.

Hei! Kiitos hyvästä palvelusta, mukavaa kun asiat pysyivät yksinkertaisina ja kauniina.

” Hei Mirella, Haluan vain kiittää sinua loistavasta palvelusta ja sujuvasta ja helposta asioinnista. — kaikki on sujunut niin hyvin ja ilman mitään huolta. Kutsut, arkku ja uurna olivat kaikki niin kauniit ja juuri sellaiset mitä toivoin, kiitos❤️  Tulen varmasti suosittelemaan teitä myös muille. Ihanaa jatkoa teille.

Kiitos asiallisesta palvelusta sovitussa aikataulussa.

Hei! Haluan KIITTÄÄ kauniista  uurnasta jonka loppujen lopuksi saimme Teiltä tänne Ruotsiin. Erittäin kaunis uurna KIITOS  😀🌹🌹🌹 ”